Sampai macam nie sekali

Adakah ini cara-cara seorang pelajar PhD belajar..taupun tido ? Hahahahah…Actually gambar nie diambil semasa Daddy Jack dok pening ngan his proposal, so I mcm saje aje nak menyakat die. Gambar nie diambil dalam pukul 4 pagi and each time, Daddy Jack bangun untuk study, I pun secara automatic akan terbangun jugak, kiranya I macam support him and also temankan die study la. Daddy Jack study, I online ler, takpun tgk movies.

This entry was posted in Aussie, Daddy Jack, education matters, myself. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sampai macam nie sekali

  1. alahai.siannya.bagusnya gina bangun menemankan daddy jack.selamat berpuasa!

  2. mummysyafie says:

    nampak gaya nya mmg daddy jack tgh penin la tue. tapi takpe..dalam 3 tahun PHD dah ada kat tangan..isteri yang baik la u gina..sanggup teman hubby

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s