Lauk berbuka

After dah lama tak berblogging, so banyak benda-benda nak cerita tapi entah mcmana dah tak ada idea pulak. So here a fews dishes untuk berbuka puasa minggu lepas yer.

Sizzling Mee, makan dengan cili jeruk memang terangkat, wa cakap lu

Nie kalau tak silap, menu hari Ahad masa Ryan the Lion started to get a mild fever but dengan kekuatan yang ada, managed to buat nasi Ayam. See, gagah tak gagah nya I membuatnya.

Isnin lepas, masa tengah berperang dengan Ryan yang asik nak berdukung aje, sempat jugaklah membuat mee goreng mamak, siap ada kuih cucur udang dalamnya. Lenguh tangan, mana dukung anak, mana nak siapkan makanan.

Mee Sup, nie I tak buat tapi minta tolong kat Aiyu untuk buatkan sup and tak sangka pulak siap hantarkan mee sekali. Actually, memang plan nak makan mee sup, tapi terpaksa mintak tolong Aiyu sebabnya takut tak sempat sempat bergegas nak kejarkan appointment dengan Dr psl kes Ryan on Monday tu. Thanks Aiyu sebab menyusahkan aje. Nanti Kak Gina belanja, yer.

Advertisements
This entry was posted in Aussie, ifthar, ramadhan, yummy tummy. Bookmark the permalink.

3 Responses to Lauk berbuka

  1. atty's says:

    szilling mee tu ..adui..tergugat iman kty ..

  2. mummysyafie says:

    eventho ryan tak sihat, sempat gak u masak pelbagai manu ni.alhamdulilah dapat jiran yang baik hati kan.

  3. Liza says:

    sizzling mee dgn cili api potong letak kicap terangkat gak!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s