Kali nie pulang dengan tangan kosong

Semalam, lauk berbuka tak berapa nak best, just makan nasi dengan kari ayam aje. Simple cos banyak barang groceries mcm tak ada, Sabtu atau Ahad baru nak pi beli. Tapi, tetiba ada ketukan di muka pintu…Aiyu dengan sepiring mee di tangannya. Alamak, Ayu, tak ada balasan ler, malunya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

As for the kids beria-ia nak sandwich telur, so since roti dah yilek, pakai roti burger yang besar gedabak tu aje. Bila roti tu besar, suruh ajelah Danish the Menace share dengan Ryan the Lion, harammm die nak, udahnya kena jugak ler buatkan untuk Ryan satu. Tapi, bila makan 3 gigit, Danish terus tak nak, dah kenyang ajelah…eiiiii geramnya.

Ryan the Lion pun sama, udahnya satu bagi Mummy and satu lagi Daddy Jack yang habiskan. Memula tengok mihun yang menyelerakan tu nak rasa bihun dulu, so terpaksa tinggalkan bihun dulu sebab nak habiskan roti burger tu dulu. Udahnya, bihun tu makan sahur ajelah.

This entry was posted in Adelaide's gang, Aussie, ifthar, my family, ramadhan, the boys, yummy tummy. Bookmark the permalink.

One Response to Kali nie pulang dengan tangan kosong

  1. mummysyafie says:

    ryan nak apa yang danish makan yer. kids mmg camtu kan..paling tak tahan bila diaorg mkn tak abis lak. n kiter yang kena settle sebab takmo membazir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s