Terpacak depan kedai

Kalau hari Ahad, all shops opened at 11am, termasuklah supermarket. We all pikir, tak adalah konsep menunggu depan pintu mcm yang terjadi di Malaysia, rupanya mana-mana tempat pun sama jugak yer. Coles kat belakang rumah nie memang kena pi awal-awal sebabnya kalau lambat, banyak roti atau buns yang dah habis.

This entry was posted in Aussie, groceries and foods shopping, my family, weekend stories. Bookmark the permalink.

2 Responses to Terpacak depan kedai

  1. mummysyafie says:

    so kena bangun awal eventho wikend la dear..hihihi…mantion roti terus lapar time puasa ni. petang² lak tu

  2. Salmah says:

    Yeke lewat sgt bukanya jam 11pg. Kalau kat sini Tesco/Giant besar dah buka jam 8.30 pg lg kan kalau weekend, weekdays yg lewat buka…terbalik lak yer. Sini bebila je boleh beli roti. Kat tempat Gina duduk tu tak byk shopping complex yer..Kene berebut lah nampaknya nak beli roti pun.Jenuh gak tu kan..Gina beli jer masa weekdays tak lah berebut cam tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s