Bila lah nak habis ?

Everyone said that winter supposed to be over, tapi tak tahu la biler. Even makin sejuk dan hujan aje dah dekat 2 minggu dah nie. Tapi, kalau tengok pokok depan rumah I nie, macam dah nampak ler putik-putik bunga, menandakan musim spring sudah datang.

Susah betul bila asyik hujan, mendung aje. Nak keluar rumah memang malas, duduk dalam rumah pulak sejuk memanjang. Aihhhh, mana la bil elektrik tak melambung-lambung bila winter nie…..

This entry was posted in Aussie, four season, Mummy's note, myself. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bila lah nak habis ?

  1. Supiha says:

    salam MADAM G…waaaaa….tengok persekitaran pun basah jer….kalau hujan…camane lah keadaannya….=)

  2. mummysyafie says:

    cuaca lembab manjang lah yer. nasib baik kat sini tak macam tu. waktu awal ramdhan dulu hujan gak..tapi sekarang ni nak tunggu hujan pun payah kat putrajaya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s