Bersantai

Daddy Jack with his good friends here, Man and Abang Azul. Ada jugak nampak beberapa yang lain, tapi semuanya sibuk dengan hal masing-masing.

Danish nampak aje Aqil terus ler bersemangat..semangat apa, semangat nak main la. Mujur jugaklah tak boleh nak bawak bola kat sini, sebabnya dekat main road, kalau tak, dah lama 2-2nya main bola.

Nie di kala bosanberatur nak beli makanan..sibuk jugak Ryan the Lion nak berspek apa bagai..nak ikut Daddy, katanya.

Masih dalam barisan nak menunggu turn sampai untuk beli makanan..haih..susah betul nak beli makan, kan ?

Kalau kat park, biasanya I lepaskan aje budak-budak nie, nak main atau nak berlari sepuas-puasnya. Main penat-penat, lepas tu tido.

As usual, Ryan memang tak boleh berenggan dengan Danish, mana Danish pergi die ikut aje. Kawan taknak dengan yang sebaya, nak kawan dengan orang besar aje.

Seronok sungguh bila dapat keluar rumah, pastu main puas-puas..dah berapa lama terperap dalam rumah, dahlah sejuk yer tak…sesekali bawak keluar bila cuaca panas nie, terasa lega sikit.

Advertisements
This entry was posted in Aussie, my family, the boys, weekend stories. Bookmark the permalink.

One Response to Bersantai

  1. lia lousy says:

    ryan cute sangat sangat 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s