Cooking class

Balik sekolah Jumaat lepas, beria-ia Danish menunjukkan apa yang dibuatnya masa kat sekolah during his class. Siap suruh berteka-teki lagi. I teka buat art & craft aje. Rupanya salah la….

Taraaaaa..ni le, aktiviti untuk hari Jumaat hari itu..Cooking class rupanya. Ohh…anak mummy nie dah start memasak yer. So, lepas nie bolehlah tolong mummy kat dapur, kan.

The Gingerbread Man. Hasilnya memang kelakar kalau tengok tapi at least die cuba jugak untuk membuatnya. Well done, Danish.

Tak makan kat sekolah, sebab nak tunjukkan hasil tangannya kat we all semua. Rasanya macam ada rempah-rempah and hangit sikit, but so far, not bad..katanya nanti teacher ajar buat kek pulak..hmmmm

This entry was posted in Aussie, Danish, education matters, primary days. Bookmark the permalink.

One Response to Cooking class

  1. Yan says:

    Salam Gina,kalau kat mesia susah nak dpt class cam ni..akak suka cam ne.Kid could explore

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s