Itu jugak yang die berkenan

Cuba tengok gambar nie..rasanya apa yang tak kena yer.? Hehehehe..kalau pakai topi terbalik tu, rasanya normal lagi, tapi tang stokin tu mcm mana pulak ? Sebelah lain. Yer..itulah stokin kegemaran Ryan the Lion. Kalau other children ada bantal busuk, kain atau macam-macam lagilah, tapi Ryan the Lion ada stokin favourite. Tak tahu mana sebelah lagi, 2-2 dah hilang, tinggal satu aje.

Pakai sampai koyak. Puas tukar, still tak nak, nak jugak pakai yang ini. Hmmm, nak kena sorok la nampak gayanya nie.

This entry was posted in Aussie, favourite things, Ryan. Bookmark the permalink.

2 Responses to Itu jugak yang die berkenan

  1. Rizziela says:

    Kelakarlah Rayyan ni..tapi memang comel rayyan dengan stoking yg x sama pasangannya tu 😀

  2. Elyn says:

    balik mesia mesti dh tak pandang socks ni!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s