Undangan kedua

Ahad lepas, sempena meraikan raya untuk puasa 6, Kak Azie sekeluarga menjemput ke rumahnya. Majlis bermula puklul 1030 pagi and seperti di rumah Kak Ina, kami juga la yang pertama sampai..iskh..iksh malu sungguh la kalau macam nie. Bila masuk rumah Kak Azie, rasa lapang sangat, banyak benda yang dah berubah la. Rajin Kak Azie mendecorkan rumahnya.

Kami dijamu dengan hidangan nasi berlauk dan juga guess what ? satay !!!! Gigih sungguhlah Kak Azie membuat satay untuk tetamunya. Tak ketinggalan kek pisang yang super duper sedap tu.

Danish memang suka la nak ke rumah Kak Azie, sebabnya boleh jumpa Akil dan main bola. Dah cukup main kat luar, sambung pulak main kat dalam bilik, dengan collection toys Akil. Then, sambung pulak main bola kat hall. Habis hingar bingar suasana budak berdua nie dibuatnya.

Ryan the Lion pulak, asyik nak berkepit aje. Nasib baik ada Kak Yaya yang boleh melayan Ryan main dalam rumah yer. Aihhhh..asyik memenuhi undangan orang aje, bila pulak my turn yer? Kena bincang dengan Daddy Jack la nanti…

This entry was posted in Adelaide's gang, Aussie, makan-makan, my family, the boys, weekend stories. Bookmark the permalink.

One Response to Undangan kedua

  1. Salam GinaSelamat hari raya to you & family!I am amazed at the spread of food you all have in Aussie for raya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s