Berkunjung untuk kali kedua

After kunjungan yang ini, selang 2 hari lepas tu, we all jejakkan lagi ke IKEA. I told you all kan that I dapat rasakan yang akan kembali di waktu terdekat. Kali nie, we all pergi masa Danish pi sekolah, bukannya tak nak bawak die..lagipun nak cepat sikit.

Mengundang sungguhlah tagline IKEA nie. Even Lower price…and I will buy more.

Tujuan we all ke sini nak menukar a few barang-barang we all beli hari tu. Ada yang rosak dan ada pulak yang tak betul saiznya. Macam sengaja, aje kan.

Dan we all pun secara tak sengaja, telah menambahkan jugak beberapa collection untuk yang lepas. Kononnya nak tukar dua barang aje, udahnya penuh jugak trolley dengan barang-barang yang baru.

Sneak peek sikit, apa yang we all beli tu..macam-macam ler, ada yang kecik dan ada yang besar. And mostly barang I la.

Sampai rumah, Daddy Jack pun dengan bersungguh-sungguh mengemas all the boys toys and books sebabnya nak let go bekas lama and digantikan dengan stuffs yang we all beli from IKEA tu.

This entry was posted in Aussie, home sweet home, household, my family. Bookmark the permalink.

3 Responses to Berkunjung untuk kali kedua

  1. atty's says:

    lepas ni mesti gina dtg lagi ..kty ikea yg kat sini pun ..lama dah tak jejak ..

  2. mummysyafie says:

    dah banyak dah toys ryan, kotak merah tu besar rupanya. kat sini macam tak nampak lagi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s